Popularni postovi

Disclaimer - odricanje

 

Disclaimer - odricanje

Disclaimer for https://www.kalkulator.eu.org

Ako su vam potrebne dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o odricanju od odgovornosti naše stranice, slobodno nas kontaktirajte e-poštom na awd@awd.com. Naša Izjava o odricanju od odgovornosti generirana je uz pomoć Generatora odricanja od odgovornosti.

Disclaimers for https://www.kalkulator.eu.org

Sve informacije na ovoj stranici - https://www.knjige.eu.org - objavljene su u dobroj namjeri i samo u svrhu općeg informiranja. https://www.knjige.eu.org ne jamči za potpunost, pouzdanost i točnost ovih informacija. Sve radnje koje poduzmete u vezi s informacijama koje pronađete na ovoj web stranici (https://www.knjige.eu.org) obavljate isključivo na vlastitu odgovornost. https://www.knjige.eu.org neće biti odgovoran za bilo kakve gubitke i/ili štete u vezi s korištenjem naše web stranice.

S naše web stranice možete posjetiti druge web stranice slijedeći hiperveze na takve vanjske stranice. Iako nastojimo pružiti samo kvalitetne poveznice do korisnih i etičkih web stranica, nemamo kontrolu nad sadržajem i prirodom tih stranica. Ove poveznice na druge web stranice ne podrazumijevaju preporuku za sav sadržaj koji se nalazi na tim stranicama. Vlasnici web-mjesta i sadržaj mogu se promijeniti bez prethodne najave i to se može dogoditi prije nego što budemo imali priliku ukloniti vezu koja je možda 'pokvarila'.

Također imajte na umu da kada napustite našu web stranicu, druge stranice mogu imati drugačija pravila o privatnosti i uvjete koji su izvan naše kontrole. Svakako provjerite Pravila privatnosti ovih stranica kao i njihove "Uvjete pružanja usluge" prije nego što se uključite u bilo kakav posao ili učitate bilo kakve informacije.

Consent

Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na naše odricanje od odgovornosti i slažete se s njegovim uvjetima.

Update

Ako ažuriramo, dopunimo ili napravimo bilo kakve promjene u ovom dokumentu, te će promjene biti istaknute ovdje.

Istaknuti post

Hakeri modificiraju, overclockiraju i reprogramiraju svoje kalkulatore

   Benjamin Moody proveo je dva mjeseca pokušavajući razbiti programski kod svog grafičkog kalkulatora TI-83, proces koji je uključivao pr...